‘Duncan Laurence had helemaal geen corona’

Diuncan Laurence|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dat Duncan heeft gelogen over zijn coronabesmetting wordt steeds sterker. Jort Kelder begon over het gerucht bij OP1 en Radio Veronica-dj Niels van Baarlen hoort er ook steeds meer over.

Zo’n 48 uur voor dé grote finale van het Eurovisie Songfestival blaast Duncan Laurence zijn optreden af. De zanger zegt positief te zijn getest op het coronavirus. Al zijn fans vonden het verschrikkelijk en leefde met hem mee. Behalve Jort Kelder, die denkt dat de zanger helemaal geen corona zou hebben.

Paniekaanvallen

Duncan schijnt last te hebben van een angststoornis. Het is dan ook niets nieuws als de zanger last minute zijn optreden cancelt vanwege zijn paniekaanvallen. Zo liet hij vorig jaar ook iedereen zitten bij de live-uitzending van het alternatieve Songfestival.

,,Mij kwam ter ore, misschien heb jij dat ook gehoord, dat Duncan Laurence helemaal geen corona had” vertelt Niels van Baarlen bij Veronica Inside. ,,Het verhaal wordt steeds sterker dat mensen toch zeggen van: nou, dat coronaverhaal van hem…”

‘Meer aan de hand’

Ook Guido den Aantrekker vindt het vreemd. ,,Er wordt gezegd dat hij een angststoornis heeft. Hij heeft vorig jaar een enorme paniekaanval gehad, waardoor er ook repetitiebeelden gebruikt moesten worden. Ik moet je eerlijk zeggen: ik denk dat ook. Ik heb ook het idee dat er meer aan de hand is.” aldus de Story-baas.

Tim Klijn, de vervanger van Wilfred Genee, vindt het vooral zielig voor Duncan: ,,Het is ook onwijs sneu voor die gozer.” Niels van Baarlen: ,,Je hoeft je in deze tijdsgeest echt niet meer te schamen voor deze angsten ook. Het zou hem juist sieren als voorbeeldfunctie.” Daar is Florentien van der Meulen het mee eens: ,,Hij had inderdaad beter kunnen zeggen: ‘Ik probeer het en als het niet lukt, vergeef me dan” aldus de nieuwslezeres.

Tags

CORONAVIRUSDUNCAN LAURENCEEUROVISIE SONGFESTIVALEUROVISIE SONGFESTIVAL 2021

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck