Duncan Laurence huilend in moeders armen

Door: Hans Jacobs
18-03-2019

Songfestival-kandidaat Duncan Laurence viel na zijn tv-optreden bij De Wereld Draait Door zijn moeder huilend in de armen. En ook zijn moeder liet een traantje. Dat laat de zanger weten in een interview met weekblad Privé.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tijdens het interview was er weinig aan Duncan te zien. Hij kwam niet nerveus over. Maar dat bleek voor de zanger anders te zijn. Want na de uitzending moest hij zijn gevoelens laten gaan in de armen van zijn moeder.

Van ver gekomen

De zanger is van ver gekomen zegt hij zelf. Hij is vroeger op de basisschool veel gepest omdat hij altijd anders was dan de anderen. ,,Ik was op de basisschool altijd anders dan anderen. Ik had sproetjes, was een beetje mollig en heel onzeker. Echt het complete ‘pretpakket’ dus.” Hij sloot zichzelf vaak op in zijn kamer in Spijkenisse.

Maar het veranderde allemaal toen de zanger naar de Rockacademie in Tilburg ging. Volgens de zanger is dit de plek waar hij zichzelf echt heeft leren kennen. Ook raakte hij op deze school ervan overtuigd dat niemand perfect is.

Songfestival

Duncan is de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Hij zal in Tel Aviv Nederland vertegenwoordigen met het nummer Arcade. Hij maakt nu al een indruk op de fans met het nummer. Er komen namelijk veel positieve reacties op het door hem gekozen liedje. Hij is de favoriet bij de bookmakers voor de zege op het Eurovisie Songfestival.

Meer DenD