Duncan Laurence krijgt extra repetitie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Maar weinig mensen waren onder de indruk van de eerste repetitie van Duncan Laurence. Hoewel hij loepzuiver song, vonden velen het een ontzettend saaie act. De zanger bleef het hele nummer achter zijn piano zitten. De kans is groot dat het Nederlandse team heeft besloten toch iets aan te passen, want Duncan had gisteren een extra repetitie.

Fijn

Volgens Duncan heeft het echter niets te maken met zijn acties tijdens het optreden. Er zouden technische problemen zijn die moeten worden opgelost voor de tweede halve finale komende donderdag. ,,Het is heel fijn dat ze nog extra dingen wilden checken voor de zekerheid en dat ze dat doen is geweldig”, zegt Duncan over de extra repetitie. ,,Het gebeurde bij meerdere landen. Er wordt nu heel erg gedaan alsof dat alleen voor Nederland was maar dat was helemaal niet zo.”

Billen

De zanger, die voor het Eurovisie Songfestival redelijk onbekend was in Nederland, wordt overspoeld door aandacht. Journalisten willen alles van hem weten, want de afgelopen weken is hij de favoriet. Niet alleen zijn stem doet het goed bij het internationale publiek, ook zijn billen zijn populair. ,,De meest gestelde vraag? Toch wel de billen denk ik. Iedereen wilde weten of ik het ben in de videoclip. En het is ook echt zo. Ik ben het gewoon”, zegt de zanger over de videoclip waarin zijn billen prominent in beeld komen.

Het is voor Duncan te hopen dat hij de verwachtingen komen donderdag waar kan maken en kan doordringen tot de finale van het evenement.

Tags

ArcadeBillenDuncan LaurenceEurovisie songfestivalSongfestival

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie