Duncan Laurence heeft lunchdate met Koning en Koningin

Duncan Laurence
Door: Ditjes en Datjes
07-11-2019

Koningin Máxima had de uitnodiging al klaar liggen voor Duncan Laurence. De songfestivalwinnar was namelijk vandaag aanwezig bij de halfjaarlijkse uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. De Koningin had afgelopen mij al gezegd dat, als Duncan het Songfestival zou winnen, een uitnodiging zou ontvangen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Plekje vrij voor Duncan

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima willen met de uitblinkerslunch hun erkenning uitspreken voor mensen die dit jaar bijzondere prestaties hebben geleverd. Alle genodigden hebben onlangs een speciale prijs of onderscheiding in ontvangst genomen. Zo was er uiteraard een plek vrij voor Duncan, die voor het eerst in 44 jaar Nederland weer als winnaar voor het Songfestival heeft laten bekronen.

Meerdere gasten

Naast Laurence waren dat nog 25 andere gasten. Jeroen Pauw was ook aanwezig. Dit dankzij zijn prijs als winnaar van de Ere-Zilveren Nipkowschijf, een prestigieuze Nederlandse televisieprijs ter ere van Paul Nipkow, die wordt gezien als de uitvinder van de televisie. Ook cabaretier Herman Flinkers was één van de genodigden door zijn Blijvend Applaus Prijs, judoka Noël van ’t End en mocht voetballer Virgil van Dijk ook niet aan tafel ontbreken.

Meer DenD