Duncan Laurence: ‘Mijn stem is terug!’

Duncan Laurence
Door: Ditjes en Datjes
31-10-2019

Duncan Laurence heeft zojuist zelf bevestigd donderdagavond weer op het podium te staan. De zanger hervat zijn tour na een heftige luchtweginfectie waardoor hij drie shows moest cancelen. Vanavond is hij te bewonderen in Tilburg, zoals Laurence had gepland.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Vanavond is aan!’

Goed nieuws voor Duncan’s fans! De zanger mag weer optreden. ,,Vanavond is aan!” schrijft de zanger op zijn Instagram-account. ,,Heb zojuist een zangsessie gehad en mijn stem is TERUG. WISH ME LUCK” aldus een tevreden en tikkeltje nerveuze Laurence.

Afgeblazen

,,Ik haat het en wil het echt niet, maar ik ben bang dat het voor nu toch het beste is” schreef Duncan destijds. Zijn concerten in Utrecht, Maastricht en Eindhoven moest hij vorige week helaas afblazen. De songfestival-winnaar kampte namelijk met een virale luchtweginfectie, “wat alleen maar te behandelen is met rust”. De drie shows worden volgende maand ingehaald.

Nieuwe single

In De wereld draait door vertelde Duncan wat er gaande was. De zanger werd namelijk op een dag wakker zonder zijn stem. Ondanks alles gaf hij toch een optreden en presenteerde zijn nieuwe single Love Don’t Hate It.

Ook start volgende maand zijn Europese tour. De singer-songwriter zal afreizen naar onder andere Berlijn, Helsinki, Londen en Parijs.

Meer DenD