Duncan Laurence ontkent breuk met voormalige producer

Door: DitjesDatjes
11-07-2020

Duncan Laurence werkt momenteel niet meer met Wouter Hardy, de producer die mede-verantwoordelijk was voor Arcade. De zanger houdt echter de deur open voor toekomstige samenwerkingen. “Er is helemaal geen breuk. Ik spreek hem gewoon nog”, zegt de songfestivalwinnaar in het zomermagazine van de Volkskrant.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hardy sprak in het najaar in verschillende media wel over een breuk. Hij vond het jammer dat Duncan met andere producers aan de slag ging. “Ik heb altijd met veel mensen tegelijk aan muziek gewerkt, waarom zou ik dat nu niet meer kunnen doen?”, aldus Duncan. “Hij had toen hij dat zei in een krant natuurlijk ook gewoon even kunnen bellen: ‘Ha, Duncan zullen we weer een liedje maken?’ Wat mij betreft is er niets aan de hand.”

In hetzelfde interview geeft Duncan aan inmiddels goed tegen kritiek te kunnen, mede dankzij zijn opleiding aan de muziekacademie. De winst op het songfestival geeft hem daarnaast extra vertrouwen.

“Het is wel zo dat soms door mijn hoofd schiet: ik heb dit geflikt. Als ik wat spanning voel voor een tv-optreden of zo, dan denk ik: kom op Dunc, je hebt dit ook voor 200 miljoen mensen gedaan. Maar ik won ook in Tel Aviv omdat ik een soort Olympisch team om mij heen had. Dat vergeet ik niet.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD