Duncan Laurence: show op Songfestival wordt hartstikke mooi

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Duncan Laurence is “sowieso trots” op Mia Nicolai en Dion Cooper, het duo dat voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival gaat in mei. “We zijn hartstikke druk bezig achter de schermen met alle voorbereidingen”, zegt Laurence vrijdagavond op de rode loper van de Top 40 Awards.

“Ze gaan hun best doen”, vertelt Laurence aan het ANP. “Ik denk dat het een hartstikke mooie show gaat worden in Liverpool.” Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar in Liverpool plaats en wordt georganiseerd door het Verenigd Koninkrijk en Oekraïne.

Het lied waar Nicolai en Cooper Nederland mee gaan vertegenwoordigen is nog niet uitgebracht. Over de releasedatum daarvan wist Laurence, die zelf in 2019 het liedjesfestijn won met zijn nummer Arcade, ook niets te zeggen.

De artiest vindt het fijn dat hij Nicolai en Cooper kan begeleiden voor en tijdens hun deelname, zoals Ilse DeLange dat destijds bij hem deed. “Zoooo leuk”, reageert Laurence met een Oost-Nederlands accent op de vraag hoe hij het vindt om “een beetje de nieuwe Ilse te zijn”.

De grote finale van de 67e editie van het songfestival is op 13 mei. Nicolai en Cooper moeten zich voor die finale zien te plaatsen in de eerste halve finale, die op 9 mei plaatsheeft.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie