Duncan Laurence ten huwelijk gevraagd!

Door: DitjesenDatjes
25-09-2019

Het is vorige maand uitgegaan met zijn vriend, maar eenzaam hoeft Duncan zich niet te voelen. De winnaar van het Eurovisie Songfestival wordt namelijk overspoeld met aandacht. Hij is zelfs ten huwelijk gevraagd!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Down to earth

Voordat hij beroemd werd was Duncan dolgelukkig met zijn vriend Gerco, maar afgelopen augustus gingen de twee uit elkaar. De reden? Ze zouden elkaar meer als vrienden zien dan als partners. Daarna postte Duncan op Twitter: ,,Ik ben oké, er is niemand dood.” Het lijkt er dus op dat Duncan het helemaal niet zo erg vindt dat het uit is, en blijkbaar vinden veel anderen het ook niet erg dat Duncan vrijgezel is. De zanger wordt overspoeld door aandacht!

,,Ik kan je vertellen, op het moment dat je single wordt, krijg je in één keer vanuit de gekste plekken berichten, verzoeken en DM’s, van telefoonnummers tot complete huwelijksaanzoeken”, zegt Duncan in het nieuwe nummer van Grazia. ,,Maar ik ben juist iemand die heel erg down to earth is.Als ik iemand tegenkom, moet dat in real lifeface to face, zijn en dan overkomt het je. Ik ga het niet opzoeken. Als het gebeurt dan gebeurt het.”

Meer DenD