Dwayne Johnson: post over Vin Diesel was niet oké

Door: DitjesDatjes
13-10-2021

Dwayne Johnson had zijn ruzie met Vin Diesel liever niet publiekelijk uitgevochten. In een interview met Vanity Fair vertelt de acteur dat hij een slechte dag had toen hij in 2016 op Instagram leegliep over het gedrag van zijn Fast & Furious-collega.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In die post had Johnson het over een onprofessionele collega, die hij niet bij naam noemde. “Als je deze film ziet en het lijkt in sommige scènes alsof ik niet acteer als mijn bloed kookt, dan klopt dat”, zei hij over een medecastlid, waarvan al snel duidelijk werd dat het Diesel was.

In het interview dat dinsdag uitkwam, zegt The Rock: “Ik meende wat ik zei, absoluut. Ik meen alles wat ik zeg. Maar het was niet oké om me publiekelijk uit te spreken.”

Volgens Johnson hebben Diesel en hij op aandringen van de studio nog wel een gesprek gehad, maar kwam daar weinig uit. “Ik zou het geen vreedzame meeting noemen, maar het bracht duidelijkheid. Hij en ik hadden een goed overleg in mijn trailer, en uit dat gesprek werd heel duidelijk dat we twee uitersten zijn. En we hebben besloten het daarbij te laten.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD