Dwayne ‘The Rock’ Johnson is weer best betaalde acteur

Door: DitjesDatjes
11-08-2020

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is de best betaalde acteur van het afgelopen jaar. De acteur verdiende tussen juni vorig jaar en dit jaar 87,5 miljoen dollar, rekende zakenblad Forbes uit. Ook vorig jaar stond de acteur bovenaan de lijst.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De 48-jarige Dwayne harkte flink wat dollars binnen met de Netflix-film Red Notice, die nog moet verschijnen. Ook dankzij projecten buiten het acteren om zag hij zijn bankrekening groeien. Zo verdiende hij ook dit jaar goed aan een samenwerking met ondergoedmerk Under Armour.

Dwaynes Red Notice collega Ryan Reynolds is de tweede best betaalde acteur van het afgelopen jaar. Hij verdiende 71,5 miljoen dollar. De derde plek is voor Mark Wahlberg met 58 miljoen dollar. Ook Ben Affleck, Vin Diesel, Akshay Kumar, Lin-Manuel Miranda, Will Smith, Adam Sandler en Jackie Chan staan in de top 10.

De lijst van tien best betaalde actrices wordt volgende maand gepubliceerd. Vorig jaar stond Scarlett Johansson voor de tweede keer bovenaan. Hoewel de actrice toen een riante 56 miljoen dollar had verdiend, was dat een stuk minder dan de 89,4 miljoen dollar die Dwayne destijds kreeg.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD