Dyantha Brooks haalt uit naar ex Shownieuws-collega: ‘Stop met dit soort wanhopige acties’

Dyantha haalt vernietigend uit naar non talent Knevel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dyantha Brooks heeft keihard uitgehaald naar haar ex Shownieuws-collega Marije Knevel, die een poging doet om meer volgers op Instagram te krijgen. ,,Wat een wanhopige actie”, sneert Dyantha.

Marije heeft een filmpje op Instagram gedeeld waarin ze iedereen oproept haar te gaan volgen. ,,Mijn vriend vraagt mij ten huwelijk bij 250.000 volgers!”, zegt Marije in het filmpje. ,,Dus volg me alsjeblieft en help me naar dat altaar!”

Wanhopige actie

Veel mensen vinden het maar een wanhopige actie van Marije om meer volgers te krijgen. ,,Echt kansloos dit. Eigenlijk eerder triest”, reageert een volger. Dyantha Brooks is het daar mee eens. ,,Alles voor meer volgers”, schrijft ze onder het filmpje. Maar volgens Marije is het gewoon een grapje. ,,Ik schrik er zo van dat de humor de wereld uit lijkt te zijn”, reageert ze op de reactie van haar ex-collega. ,,Humor? Waar?”, vraagt Dyantha zich vervolgens af.

Truc

Ook op haar Stories wil Dyantha er nog iets over kwijt. ,,Kunnen we stoppen met dit soort stomme acties?”, begint ze haar verhaal. ,,Je bent meer dan het aantal volgers dat je hebt. Ik zie steeds meer gekke acties voorbijkomen van influencers die dit doen. Het is een simpele truc om meer volgers te krijgen, maar het ziet er pijnlijk en wanhopig uit.”

Volgers

Dyantha geeft eerlijk toe dat ze zelf ook wel meer volgers zou willen hebben. ,,Want dat resulteert in meer bereik, betere cijfers en dus af en toe ook nog een centje aan Instagram verdienen wat weer meer vrijheid geeft om leuke content te maken. Maar volg mij omdat je mij leuk vindt, mijn content leuk vindt en niet omdat mijn man bij een X aantal volgers mij meeneemt naar het altaar. Want als dat ooit zijn voorwaarde was geweest, was de deal wat mij betreft sowieso off.”

Tags

DYANTHA BROOKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck