Echt Meisje Lena heeft spijt van Brazilian Butt Lift

Lena heeft spijt van vullen billen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Lena Semenova uit Echte Meisjes in de Jungle heeft spijt van haar Brazilian Butt Lift. „Ik sta niet meer achter grote billen.”

Lena, die eerder al eens meedeed aan het programma Ex on the Beach en nog maar 23 (!) is, schoof gisteravond aan bij Jinek en was openhartig over de ingreep die ze heeft laten doen. „De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die nogal mijn lichaam heeft verminkt.”

Zonde

Volgens Lena heeft de arts totaal niet naar haar geluisterd. „Je kan hele grote wensen hebben, maar de opdracht was eigenlijk: haal het vet weg. En ik heb nog steeds vet in m’n lichaam.” Hierop stelt Eva Jinek de vraag of ze ongelukkig is met haar lijf, maar ongelukkig vindt Lena een groot woord. „Niet per se doodongelukkig, maar ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt aan ben begonnen. Als ik dit had geweten had ik het ook nooit gedaan. Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was. Het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is ook heel erg veranderd.”

Impact

„Ik had geen verhalen gehoord van meiden die een behandeling hadden gedaan die breder of groter zijn geworden. Ik was vrij petite, dus ik had nooit verwacht dat mijn lichaam zo zou worden, zoals ik nu ben”, vertelt Lena. De impact van de Brazilian Butt Lift komt in het realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle pijnlijk aan het licht. Lena ligt om de paar seconden op de grond, doordat haar lichaam volledig uit verhouding is. Het lijkt wel alsof haar lichaam geen evenwicht meer kan vinden.

Tags

ECHTE MEISJES IN DE JUNGLEEX ON THE BEACH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck