Echtgenoot vond Patty ook dik worden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Patty Brard heeft drie weken geleden een maagverkleining gehad. Sindsdien kan ze over bijna niets anders praten, en vlogt ze zelfs voor Linda.TV

Man

Op dat kanaal vertelt ze openhartig over de operatie en de weken daarna. Mensen vragen haar het hemd van het lijf, en op alles geeft ze eerlijk antwoord. Zo zegt ze ook iets opmerkelijks, namelijk dat haar man Antoine haar zelfs dik vond worden! “Om met de woorden van mijn man te spreken: jij sport zoveel, je leeft zo gezond, en ik zie je alleen maar dikker worden. Je begrijpt dat dit resulteerde in een echtelijke strijd van drie dagen.”

Patty vertelt dat ze alles heeft geprobeerd om op een natuurlijke manier af te vallen. Ze zag de gastric bypass als laatste redmiddel.“Mensen denken heel erg dat je te lui bent en geen doorzettingsvermogen om op eigen gelegenheid van je overgewicht af te komen. Dat is niet waar want je hebt alles al geprobeerd, en ik vind ook dat je pas een gastric bypass moet nemen als je alles al hebt geprobeerd.” De operatie heeft ervoor gezorgd dat Patty heeft bereikt wat haar zelf niet lukte: afvallen.

Dumpings

De operatie is natuurlijk niet zonder bijwerkingen en risico’s. Zo moet de eerste week na de operatie vloeibaar eten, en kan het ook daarna misgaan. “Je kan van een ding last krijgen, dat heet dumpings. Dat wil zeggen dat als je te gulzig bent, en je eet teveel vet of zoet een soort hypo-gevoel. Bij mij kwam dat volledig onverwacht, van een hele gezonde shake. Alsof je uit jezelf treedt. Het zweet breekt je uit.” 

Tags

AfvallenGastric BypassMaagverkleiningPatty Brard

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie