Echtgenote Ali B reageert op aantijgingen TVOH

'Ex' Ali B reageert op aantijgingen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Door de onthullingen van Tim Hofman in zijn programma BOOS over The Voice of Holland, ging de geruchtenmolen ook draaien over coach Ali B. Zijn echtgenote, Breghje Kommers, reageerde op de aantijgingen.

Er is aangifte gedaan tegen Ali B, coach in The Voice of Holland, wegens grensoverschrijdend gedrag. Zelf ontkent hij. ,,Ik ben honderd procent overtuigd van mijn onschuld”, zei hij tegen De Telegraaf. Ook zijn vrouw Breghje heeft inmiddels gereageerd.

Ali B ontkent

Ali B ontkent dat hij schuldig is aan seksueel grensoverschrijdend gedrag en is ‘honderd procent overtuigd’ van zijn onschuld. ,,Het gaat om een beschuldiging over iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar”, zei de rapper in gesprek met de krant. Maar wat vindt zijn vrouw van de beschuldigingen? Staat ze nog steeds achter hem?

Relatieproblemen?

Rob Goossens stelde in RTL Boulevard dat het er even op leek dat er door de situatie bij The Voice ‘relatieproblemen’ waren ontstaan tussen Ali B en Breghje. Maar Breghje ontkent dit. ,,Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn”, laat ze weten aan RTL Boulevard. ,,Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet.”

Tags

AANGIFTEALI BBREGHJE KOMMERSSEKSUEEL GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAGTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie