Echtscheiding Dirk Kuyt neemt opvallende draai

Dirk Kuyt
Door: Eva Steins
11-11-2020

Afgelopen zomer shockeerde Dirk en Gertrude Kuyt heel Nederland met de aankondiging van hun echtscheiding. Dirk en Getrude waren 22 jaar bij elkaar, maar gaven aan dat het vuur gedoofd was. Nu neemt het verhaal rond de scheiding een opvallende wending.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eerder verklaarde Dirk kapot te zijn van de scheiding. ,,Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen”, zei Dirk tegen De Telegraaf.

Affaire

Al snel gonsde het van de geruchten dat Dirk een affaire zou hebben gehad met een dorpsgenoot. Het zou gaan om het Noordwijkse CDA-raadslid Nathalie Barnhoorn. Zij werd direct verantwoordelijk gehouden voor de breuk van Dirk en Gertrude en kreeg een stormvloed aan kritiek en haat over zich heen.

Nathalie ontkende de affaire met Kuyt en gaf aan geschrokken te zijn van alle commotie. ,,Ik heb via Instagram heel nare verwensingen gekregen.”

LEES OOK:

‘Dit is de nieuwe liefde van Dirk Kuyt’

Verhuizing

Hoe gaat het nu met Dirk, een paar maanden na de scheiding? Societymakelaar Harry Mens weet aan Story te melden dat hij op dit moment verblijft in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. ,,Ik kom hem daar regelmatig tegen, als ik afspraken heb,” aldus Harry.

Insiders weten echter dat er binnenkort een verhuizing aan zit te komen. Hij zou terug verhuizen naar een verrassende locatie: dezelfde straat als zijn gezin. Daar heeft Dirk volgens de bron een appartement gehuurd.

Betekent dit dat hij Gertrude niet los kan laten? De bron verklaart dat het na een roerig jaar beter met de ex-voetballer gaat.

,,Het is een tumultueus jaar geweest voor Dirk, maar hij is blij dat de rust in zijn leven intussen is teruggekeerd. Dirks verhuizing is het begin van zijn nieuwe leven als gescheiden man, waarin het welzijn van de kinderen voorop staat.”

Meer DenD