Ed Nijpels zet woonboerderij noodgedwongen in uitverkoop

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het wil Ed Nijpels maar niet lukken om een koper te vinden voor zijn boerderij in Friesland. Nogmaals zet hij daarom de hakbijl in de vraagprijs, schrijft Bekende Buren.

Boerderij

Ed Nijpels wil dolgraag van zijn boerderij af in het Friese plaatsje Dijken. In maart 2015, toen stond de boerderij al enige jaren te koop, verlaagde hij de vraagprijs van 2,4 miljoen euro naar een prijs van 1.950.000,– euro

Dit heeft niet mogen baten en daarom heeft de VVD coryfee de prijs maar nog eens stevig verlaagd naar een vraagprijs van 1.685.000,– ofwel dit maal een korting van 265.000,– euro. In totaal is Nijpels al een vette zeven ton euro met de prijs gezakt.

Studeerkamer

Zal het nu dan eindelijk gaan lukken? Maar wat krijgt de koper? Die krijgt een luxe woonboerderij met een woonoppervlakte van maar liefst 1000 vierkante meter en herbergt in totaal 13 kamers, waaronder 6 slaapkamers, drie badkamers en een studeerkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen.

De riante woonkeuken is een lust voor het oog en heeft zeer luxe inbouwapparatuur. De boerderij kent vele extra’s zoals een sauna, een Turks stoombad, maar prachtig verscholen achter een haag een heus verwarmd zwembad met uitzicht over de weilanden.

Haven

En wat te denken van een eigen haven met aanlegsteigers. De riante tuin is ontworpen door een tuinarchitect en ligt voornamelijk op het zuiden. De fruitschaal in de keuken kun je vullen met eigen appels en peren uit de boomgaard.

Ed kocht de boerderij in april 1999 voor een prijs van iets onder de 590.000,– euro en heeft er bijna voor 1,5 miljoen aan hypotheek op gevestigd. Momenteel woont hij zelf in een grachtenpand in Amsterdam.

Meer informatie over het huis van Ed Nijpels is te vinden op bekendeburen.nl

Tags

BOEDERIJED NIJPELSVERKOOPVVDWOONBOERDERIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie