Ed Sheehan dankt succes aan uiterlijk

Door: Mees Botschuijver
25-03-2019

De superster Ed Sheeran dankt zijn succes mede aan zijn ‘rare’ uiterlijk. Dat zegt de zanger in een interview DJ Nihal en rapper Dave. Ook verteld hij in het interview dat hij vroeger elke dag huilend uit school kwam omdat hij weer eens was gepest.

Maar nu is de zanger dankbaar voor zijn uiterlijk, want volgens hem heeft dat hem geholpen bekend te worden. ,,Ik zag er een beetje gek uit en als ik dan muziek speelde zei iedereen bij een optreden: ‘oh, daar is die roodharige jongen met z’n kleine gitaar’, en zo word je onthouden”, zegt hij in het interview.

Lastige tijd

Vroeger had Ed Sheeran wel wat meer last van zijn uiterlijk. Op de basisschool is hij enorm veel gepest. Zijn rode haar, bril en gestotter was voer voor de pestkoppen. ,,Omdat ik rood haar had werd ik meteen met de grond gelijkgemaakt toen ik begon met school. Ik haatte de basisschool met passie. Ik huilde elke dag.” Dit vertelt hij in het interview met DJ Nihal.

Meteen muziek spelen

Toen de zanger naar de middelbare school ging begon hij meteen met het spelen van gitaar. Ook sloot de zanger zich aan bij een bandje. Zelf is hij van mening dat je van muziek spelen een boost zelfvertrouwen krijgt. ,,Muziek is iets wat je zelfvertrouwen geeft, waardoor je denkt: wauw, ik kan daadwerkelijk iets goed doen.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen