Ed Sheeran bevestigt huwelijk op nieuw album

Door: DitjesDatjes
12-07-2019

LONDEN – Na maanden van speculaties heeft Ed Sheeran bevestigd dat hij is getrouwd met zijn jeugdliefde Cherry Seaborn. De zanger maakte het nieuws op een bijzondere manier bekend: met een nummer op zijn nieuwste album No.6 Collaborations Project, dat vrijdag verscheen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In het liedje Remember the Name, dat hij maakte met Eminem en 50 Cent, verwijst Ed naar zijn huwelijk. “Mijn vrouw draagt rood maar ziet er beter uit zonder lippenstift”, zingt hij over zijn Cherry, die hij leerde kennen op de middelbare school. De plaat nam hij overigens al op voordat de twee elkaar daadwerkelijk het jawoord hadden gegeven. “Ik wist dat we getrouwd zouden zijn op het moment dat dit lied zou uitkomen”, bekende Sheeran in een interview met iHeartRadio. “Dus ik dacht: iedereen gaat dit horen en er op die manier achter komen dat we getrouwd zijn. Ik was benieuwd hoe dat zou zijn. Maar nu is het dus al bekend geworden.”

Geruchten dat de twee in het geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt, gingen al een tijd rond. In februari leken die bevestigd te worden door The Sun. “Ed is een paar dagen voor de kerst getrouwd. Het was een hele intieme, kleine en vooral geheime ceremonie”, schreef de krant destijds.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD