Edsilia Rombley en Brainpower naar Let’s Dance

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

AMSTERDAM – Edsilia Rombley en Brainpower zijn toegevoegd aan de line-up van Let’s Dance in de Ziggo Dome in Amsterdam. RTL voegt eveneens een tweede show toe. Naast zaterdag 17 november komt er op zondag 18 november een tweede show.

Deze vierde editie richt zich volledig op de kleurrijke jaren tachtig. Brainpower: “Ik kijk enorm uit naar Let’s Dance met deze 80’s editie, omdat ik blijvend verliefd ben op dit tijdperk: De muziek – van Michael Jackson tot Run DMC – de films, de tv-series en natuurlijk opkomst van Hip Hop. Bij Let’s Dance uit ik mijn liefde voor muziek door middel van een eerbetoon aan de rap classics van de 80s: nummers die simpelweg in het DNA van meerdere generaties zitten!”

Edsilia Rombley noemt het te gek te zijn gevraagd voor Let’s Dance: “Ik ben in de jaren ’80 opgegroeid met een breed scala aan muziekstijlen, van pop of soul tot reggae. Ik danste vroeger eigenlijk veel liever dan dat ik zong, dus ik ga bij Let’s Dance een heerlijke medley doen waarbij ik lekker mijn Caribische roots naar voren laat komen. Lekker dansbaar, het wordt in elk geval een feestje!”

Eerder kondigde host en initiatiefnemer Humberto Tan al de komst van Chaka Khan, Kool & The Gang aan en dj Fedde Le Grand aan. Timor Steffens is opnieuw choreograaf van de avond.

 

BuzzE

 

 

Tags

EDSILIA ROMBLEYLET'S DANCE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck