Edvard Niessing heeft nieuwe liefde

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Maandagavond was oud nieuwslezer Edvard Niesing met zijn nieuwe liefde Inge te zien op de première van de musical Op hoop van zegen. Hij leerde haar vorig jaar november kennen.

Toeval

Dat de twee tortelduifjes juist bij deze première met zijn tweeën verschijnen is geen toeval. Mariska van Kolck die vissersvrouw speelt in de musical, was er namelijk bij toen de vonk oversloeg in november. De vonk sloeg over tijdens een soloconcert van Mariska. Milika

Nadat zijn ex-vriendin Milika de relatie beëindigde in 2017 is Edvard stil gaan zitten. Hij vierde namelijk de kerst van dat jaar al met een andere dame. Dit was alleen niet voorbestemd om lang te duren. Toen dat klaar was lag het liefdesleven van Edvard even stil. Maar daar is nu dan ook een einde aan gekomen. ,,Dit is mijn Inge”, vertelt Edvard aan een Privé-fotograaf. Edvard praat liever niet meer over Milika hij vindt dat niet respectvol tegenover Milika, en hij vindt het ook niet netjes tegenover Inge. Ook laat hij weten op een liefdesreis naar Bonaire te gaan met zijn nieuwe liefde.

 

Tags

Edvard NiessingLiefdeNieuwe liefdeRelatie

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie