Edwin Evers treedt volgende maand weer op

Door: DitjesDatjes
13-08-2020

De Edwin Evers Band staat volgende maand voor het eerst sinds de coronacrisis weer het op het podium. Edwin, die zijn tournee vanwege het virus moest staken, geeft met zijn band kleine concerten in het Caprera Openluchttheater in Bloemendaal en een concert in Openluchttheater Cabrio in Soest. Dat maakte de dj en muzikant donderdag bekend op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Omdat het vervolg van onze 80’s Tour, door de coronamaatregelen, nog op zich laat wachten en wij hebben onderzocht hoe we toch weer zouden kunnen optreden, omdat we dat nou eenmaal het liefste doen, hebben we leuk nieuws…..!”, kondigt Edwin aan. Op 17, 18, 23 en 24 september verzorgt de band twee concerten per avond in Bloemendaal. Soest is op 26 september aan de beurt. Per show zijn er vanwege de coronamaatregelen 250 kaarten beschikbaar.

De optredens zijn georganiseerd naar aanleiding van de akoestische set die de band eerder deed vanuit de tuin van Edwin, die op YouTube staat. De concerten zijn dan ook geheel akoestisch, “maar met dezelfde sfeer en energie die jullie van ons gewend zijn.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD