Edwin Spee reageert voor het eerst op kritiek nieuw liefdesgeluk

Edwin Spee is kritiek op nieuwe relatie zat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, liet pasgeleden weten verliefd te zijn op de 38-jarige Mandy. Maar naast veel leuke reacties, kreeg hij ook veel kritiek over zich heen. Bibian was namelijk op dat moment pas een halfjaar overleden en veel mensen vinden dat een nieuwe liefde nog te vroeg is.

‘Voor velen te vroeg’

In september maakte Edwin bekend weer gelukkig in de liefde te zijn. ,,Maar naast de duizenden felicitaties zijn er natuurlijk ook een aantal mensen die vinden dat het te vroeg is dat de man van Bibian Mentel nu alweer verliefd is”, schrijft Edwin nu in zijn column voor de Magriet. ,,Voor deze mensen misschien te vroeg, maar voor Bibian waarschijnlijk zelfs veel te laat.”

In de laatste maanden van haar leven liet Bibian weten dat ze niet wilde dat Edwin alleen zou blijven. Ze wilde dan ook echt dat Edwin een nieuwe liefde zou vinden. ,,Niets zou haar gelukkiger maken dan de wetenschap dat er naast tranen ook weer ruimte is voor een lach.”

Helpen bij rouwproces

Eerder zei Edwin al dat het zeker niet de bedoeling was om zo snel weer verliefd te worden. Maar omdat het toch gebeurde, wist hij zeker dat Bibian deze nieuwe vrouw had gestuurd.

In zijn column schrijft hij dan ook wat voor belangrijke en zware rol Mandy momenteel heeft. Ze helpt Edwin namelijk met het rouwproces. ,,Hoe groot moet je hart zijn om continu aan te horen hoe geweldig de overleden partner was en als, omringd door foto’s en herinneringen, je dwars door het verdriet heen liefde kunt blijven geven.”

Tags

BIBIAN MENTELEDWIN SPEEKRITIEKNIEUWE LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck