Een dag na de juice: Jan Dulles en Caroline getrouwd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Dulles en Caroline Mol zijn vandaag in het huwelijksbootje gestapt. Het huwelijk komt een dag na de juice die Yvonne Coldeweijer over de zanger naar buiten bracht. ,,Wat ons breken wil is wat ons sterker maakt.”

Jan Dulles heeft op Instagram een aantal foto’s gedeeld van de grote dag. ,,Komt tijd, komt raad. Wat ons breken wil is wat ons sterker maakt”, schrijft de zanger bij de beelden.

Getrouwd

De dag is extra bijzonder, omdat het vandaag ook de geboortedag is van dochter Donna. Donna overleed in december 2020 door complicaties die voortkwamen uit een scheurtje in haar middenrif. Jan had zijn drie maanden oude dochtertje in zijn armen toen ze stierf. ,,Haar leven was kort maar heeft ons voor altijd verbonden. Met elkaar en met onze vrienden. Dat vieren wij vandaag. We danken jullie voor alle positiviteit”, sluit Jan af.

Felicitaties

Het regent felicitaties onder het bericht. ,,Wauw! Gefeliciteerd! Jullie zien er super mooi uit”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Wat een mooi plaatje en een speciale dag om te trouwen. Heel veel geluk samen.”

Juice

Gisteren bracht Yvonne Coldeweijer nog juice over Jan. ,,Jan Dulles is blijkbaar echt een mega cheater en Caroline is hier al diverse keren achtergekomen”, meldde ze op haar juicekanaal. ,,Afgelopen zomer nam Jan contact op met een meid met wie hij eerder een affaire had gehad. Twee dagen later kwam Caroline hier achter en heeft contact opgenomen met die meid. Ik heb hier screenshots van gezien.”

‘Vreemdgegaan’

Jan zou Caroline zelfs hebben bedrogen tijdens haar zwangerschap van zoontje James. ,,Een paar jaar geleden tijdens de kermis, toen Caroline zwanger was van James, ging hij ook vreemd”, vertelde een bron in een bericht aan Coldeweijer. Volgens de bron gaat het om een dame uit Volendam en iedereen in het dorp zou ervan op de hoogte zijn.

Tags

JAN DULLES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck