Een huis vol-familie nóg voller: negende kindje op komst

Een huis vol
Door: Charlotte Wijnen
17-05-2021

Wie dacht dat het huis niet nóg voller kon, heeft het mis… De familie van der Kraan uit het KRO-NCRV programma ‘Een huis vol’, verwachten een negende kindje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het gezin maakt bekend op Instagram dat ze voor de negende keer in verwachting zijn. Dat is inderdaad wel écht een huis vol. ,,Wat zijn we ongelooflijk trots, blij maar vooral ook héél dankbaar dat we half december weer een klein Kraantje mogen verwelkomen in onze familie”, schrijft moeder Linda.

Dankbaar

Hoewel de meeste mensen er niet aan moeten denken om negen kinderen rond te hebben lopen, kan het geluk niet op bij de familie van der Kraan. Moeder Linda schrijft ‘dankbaar’ te zijn dat ze weer zwanger is.

Het is maar goed dat de familie naar een groter huis verhuisd is, want met negen kinderen is er véél ruimte nodig. Op Moederdag hebben Linda en Ivan de kinderen op de hoogte gebracht. ,,En ze vinden het allemaal ontzettend leuk. De oudste kinderen vonden het al een beetje raar dat ik geen wijn en koffie meer drink, ’s middags op de bank lig en ’s avonds alweer om 22:00 uur alweer naar bed ga”, laat Linda weten.

Meer DenD