Een Huis Vol-vader plotseling overleden

Michel Quaedackers, die bekend werd door het programma Een huis vol, is op 57-jarige leeftijd overleden. Dat maakt zijn echtgenote Nadine bekend op Facebook.

Doop

In het emotionele bericht schrijft zij: ,,Laat het alsjeblieft een droom zijn. Hoe moet ik nou verder zonder jou, wij deden alles samen. Samen waren wij één. Jij stond altijd voor ons klaar.” Uit het bericht blijkt dat Michel in zijn slaap is overleden. ,,Reanimatie mocht niet meer baten. Ik wist nog dat ze tegen mij zeiden dat ze ermee waren gestopt. Kon je maar terugkomen. Lieverd, ik hou van je, en dat zal ik altijd blijven doen.”

Michel en Nadine hebben samen twaalf kinderen, waarvan de jongste pas vier maanden uit is. ,,Je zal de doop van Milano niet meer meemaken, geen familiefoto van ons complete gezin, het gala van Yalena en haar sweet sixteen, de achttiende verjaardag van Shenna”, schrijft Nadine.

Lieve schat waarom waarom heb jij ons verlaten😢😭😭Laat het alsjeblieft een nare droom zijn. Ik mis je lieverd.hoe moet…

Gepostet von Nadine Quaedackers am Dienstag, 8. Januar 2019