Een week vol stress voor OML’er Roy: ‘Het is erop of eronder’

Roy gaat door een hel week
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een spannende week voor Roy en Annick, bekend uit Over Mijn Lijk. Roy heeft maandag namelijk weer een MRI-scan op de planning staan. ,,De komende uitslag voelt als erop of eronder.”

Roy moet elke zes maanden naar het ziekenhuis voor een MRI-scan en aankomende maandag is het weer zo ver. ,,Volgende week maandag. DE maandag. Een vreselijke stress maandag. Een maandag waarvan ik hoop dat we die met goed nieuws kunnen afsluiten”, schrijft zijn vrouw Annick op Instagram.

‘Erop of eronder’

Het stel probeert zoveel mogelijk afleiding te zoeken. ,,Het werd als een soort van verslaving om me elke keer op wat nieuws te focussen zodat ik niet bij dat rotgevoel kon komen”, vervolgt Annick. ,,Terwijl ik stiekem heel goed weet dat het de hele dag aan mij vreet. De komende uitslag voelt als een soort van erop of er eronder. We leven door en mogen nog mooie herinneringen maken of de hele rambam begint.”

Positief

Het stel wordt overspoeld door positieve berichten van volgers, maar Annick blijft het lastig vinden om positief te blijven. ,,Je bereidt je op iets voor wat 50% kans heeft op iets wat wel of niet goed is, en het niet goede neemt soms de overhand”, schrijft ze. ,,Begrijp me niet verkeerd dat ik me nu al focus op het slechte, maar sommige dagen neemt dat wel even de overhand. Ik denk dat dat iets menselijks is.”

Ambulance

Een paar maanden geleden werd Roy nog per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. ,,Ik ben moe, drie uurtjes slaap gehad”, schreef Annick toen op Instagram. ,,Het ging allemaal even niet zo lekker met Roy. Gisteravond was ik aan het tandenpoetsen en toen kwam Roy eraan en zijn rechterhelft ging wegzakken.”

Roy kreeg tintelingen in zijn hand en kon niet meer praten. Op dat moment wist Annick direct wat er aan de hand was. ,,Hij heeft namelijk een epileptische aanval gehad en is met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is een CT-scan gemaakt.”

Tags

OVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck