Eenzame kerst voor Amalia? Niet in Argentinië, maar in Madrid!

Amalia alleen gespot in Madrid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Terwijl haar ouders koning Willem-Alexander en zijn vrouw Màxima met hun dochters Alexia en Ariane zouden afreizen naar Argentinië om daar de kerst en de jaarwisseling te vieren, blijkt dat prinses Amalia met Kerstmis vertoefde in Madrid. Dat blijkt uit foto’s die door Europapress gisteren zijn gepubliceerd.

Daarop is te zien dat Amalia gezellig op een terras een kop koffie drinkt en in gesprek is met een vrouw. Amalia draagt een groene winterjas, want kan frisjes zijn in de Spaanse hoofdstad. Later stapt ze in een witte auto en zegt de vrouw haar gedag.

Niet alleen Europapress meldde het verblijf van de prinses in Spanje, ook El Debate berichtte er over. Volgens Vanitatis is de beveiliging van de prinses onopvallend aanwezig, omdat volgens het medium de Nederlandse prinses minder opvalt in het straatbeeld van Madrid.

Vrienden en een nieuwe liefde?

De prinses zou in Madrid een groep vrienden hebben opgebouwd en het is de plek waar ze ook een normaal leven kan leiden. Er zou daar zelfs een liefde in het spel zijn. Na de lastige periode in Nederland waar ze studeert aan de Universiteit van Amsterdam gunt iedereen haar een normaal en onbekommerd studentenleven voordat ze in de toekomst haar vader opvolgt als staatshoofd.

Speciale band

De Oranjes hebben een speciale band met Spanje. Ze komen graag in Sevilla en Madrid, waar het ook heerlijk winkelen is. Bovendien is Amalia thuis tweetalig opgevoed, omdat haar moeder als Argentijnse de Spaanse taal natuurlijk uitstekend beheerst.

Tags

KERSTMIS 2023PRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck