Eerbetoon Taylor Hawkins te volgen via livestream

Door: DitjesDatjes
17-08-2022

De eerste van de twee concerten die worden georganiseerd als eerbetoon aan de eerder dit jaar overleden Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins is live te volgen via een livestream. Het concert op 3 september in Londen is wereldwijd te zien via verscheidene platforms.

In Europa is het concert, dat fysiek is uitverkocht, te zien via Pluto TV en de YouTube-kanalen van MTV. In de Verenigde Staten wordt het concert uitgezonden via Paramount+. Na 5 september kunnen de registraties ook on-demand bekeken worden, zo hebben de Foo Fighters woensdag bekendgemaakt.

In het Wembley Stadium zullen onder anderen Liam Gallagher, Josh Homme, Travis Barker, Chrissie Hynde, Queen’s Brian May en Roger Taylor een optreden verzorgen. Ook Supergrass, Mark Ronson en Led Zeppelin’s John Paul Jones geven acte de présence.

De opbrengst van het concert van 3 september gaat naar twee goede doelen die de familie Hawkins heeft uitgekozen. Het gaat om Music Support en MusiCares. Het concert in Londen wordt op 27 september gevolgd door nog een tribute-concert in het Kia Forum in Los Angeles.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD