Voor het eerst zenuwslopende wintercliffhanger GTST

Door: Tanja Brouwer
12-12-2017

De zomercliffhanger van GTST is bij iedere kijker bekend, maar voor het eerst komt de soap met een cliffhanger in de winter! Bekijk hier alvast het eerste beeld.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sugar daddy

Ziekenhuisdirecteur Jan Maes heeft de afgelopen tijd heel wat Meerdijkers boos gemaakt. Zoë wordt geïntimideerd door haar sugar daddy en de spanningen lopen hoog op tussen Jan en Aysen. Het hoogtepunt wordt bereikt wanneer Zoë door Jan in een benarde situatie verzeild raakt. Lukt het zoë om op tijd te ontkomen?

In de tweede week van januari wordt die vraag beantwoord. Een week lang is de cliffhanger te zien, die voor het eerst vanuit verschillende perspectieven is gefilmd.

View this post on Instagram

Info over de wintercliffhanger!! Lees snel verder!!😱 Naast de vertrouwde zomercliffhanger, introduceert GTST voor het eerst in 28 jaar een wintercliffhanger. In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 januari 2018 worden meerdere verhaallijnen, vanuit diverse perspectieven, tot een nieuw en zenuwslopend hoogtepunt gebracht! Verschillende Meerdijkers worden geconfronteerd met een heftige gebeurtenis. Eén belangrijk voordeel voor de fans is dat ze dit keer direct kunnen doorkijken in plaats van wekenlang in spanning te zitten! Ziekenhuisdirecteur Jan Maes heeft de afgelopen weken geen vrienden gemaakt. Zoë zit in een lastige positie door hem, en ook Aysen is gefrustreerd over zijn acties. Niemand ziet dat Jan onbetrouwbaar is en dat zijn beloftes niets waard zijn. Langzaamaan raken veel Meerdijkers gevangen in zijn web, dat leidt tot een hoogtepunt waarbij Zoë in een vreselijk benarde situatie terecht komt! Hoe rest zij zich hier uit en wie biedt haar hulp? Is het Aysen of Bing of raken er nog onverhoopt nog andere Meerdijkers betrokken bij het drama?!😱 Niet alleen de introductie van deze wintercliffhanger is nieuw, ook de manier waarop het verhaal verteld wordt, is anders dan gebruikelijk. Een week lang bekijken jullie namelijk je favoriete serie vanuit meerdere perspectieven. Hierdoor kom je erachter hoe bepaalde personages de gebeurtenissen hebben beleefd en wordt op een spannende manier duidelijk hoe het verhaal in elkaar zit! Dus ik zou zeggen: ga zeker weten kijken, want het belooft een bloedstollende week te worden!!!😱 8 t/m 12 januari 2018!! Zet het in je agenda!!!😱 . @anoukmaasofficial

A post shared by OFFICIAL GTST FANPAGE!📺♥✨ (@_gtst._) on

Meer DenD