Eerste beelden Roast Famke Louise uitgelekt

Eerste beelden roast Famke Louise uitgelekt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Gisteravond was het zo ver: Famke Louise liet zich vrijwillig roasten in The Roast of Famke Louise. Niet geheel onbekend voor haar, gezien ze vaak genoeg op social media om haar oren krijgt. Op 16 januari is het spektakel te zien op televisie, maar de eerste beelden zijn al gelekt…

Famke is de eerste Nederlandse vrouwelijke hoofdgast van The Roast. Met cabaretier Dolf Jansen als Roast Master en onder andere Bizzey, Sylvia Geersen, Maik de Boer en Nesim el Ahmadi belooft het hard over en weer te gaan.

Beelden

Heel influencer-Nederland was gisteren aanwezig bij The Roast en sommigen hadden het zo naar hun zin, dat er al beelden werden gedeeld op Instagram Stories. Gravin Eloise van Oranje en reality-ster Esmee Ipema deelden de entree van Famke en een sneer van Famke naar Bizzey.

Bizzey

Dat Bizzey mee doet aan de roast van Famke is nogal opvallend, aangezien de spanning tussen die twee om te snijden is. In de Videoland-documentaire Famke was te zien hoe Famke een punt zette achter de samenwerking tussen haar en Bizzey. Hij verzorgde lange tijd, samen met JayJay Boske, het management van Famke. Tegen LINDA. zei Bizzey eerder: „Het doet me pijn. Fucking veel pijn. Ik heb met veel passie met haar gewerkt. Toen ze wegging, vroeg ik mezelf af wat ik fout had gedaan.”

De hele The Roast of Famke Louise is op 16 januari te zien om 20.30 uur op Comedy Central.

Tags

BIZZEYFAMKE LOUISETHE ROAST OF FAMKE LOUISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie