Eerste date Frank en Rogier geen succes

Door: DitjesenDatjes
28-09-2018

Frank en Rogier werden bekend door het programma ‘Steenrijk/straatarm’, en hebben inmiddels hun eigen succesvolle programma ‘Paleis voor een Prikkie’. Het stel is nog steeds dol op elkaar, maar laten wel weten niet meer verliefd te zijn.

Date

Die verliefdheid is omgeslagen naar ‘wederzijds respect’ schrijft weekblad Story. Blijkbaar vinden de mannen dat voldoende, want ze zijn nog steeds gelukkig met elkaar. De eerste date van Frank en Rogier vond plaats in januari 2002, en toen leek het er helemaal niet op dat dat de mannen elkaar type waren. ,,Een gemeenschappelijke vriendin vond dat wij eens met elkaar moesten daten. Dat leek mij een goed idee. Ik had Rogier weleens gezien en vond hem een lekker hapje”, vertelt Frank aan Story. ,,Toen zijn we iets gaan drinken in een kroeg. Om eerlijk te zijn, klikte het aanvankelijk helemaal niet. Dit is verspilde tijd dacht ik bij mijzelf”. Frank had zijn hond meegenomen naar de date, en stelde voor om de date af te sluiten met een strandwandeling. Rogier stemde toe, en pas toen sprong de vonk over. ,,Met iemand lopen is tenslotte gezelliger dan in je eentje. Tijdens de wandeling sprong de vonk over: Cupido schoot raak”, zegt Rogier.

Geld

De twijfels waren er niet alleen bij de date, want zelfs toen het toch klikte was Frank onzeker over de relatie. Dat komt door het leeftijdsverschil van maar liefst dertig jaar. ,,Ik dacht: daar rust geen zegen op. Maar het tegendeel is waar.” Ook Rogier twijfelde, want hij kreeg veel negatieve reacties op de relatie. ,,Er wordt al snel gedacht dat je een oudere man kiest voor zijn geld. Belachelijk!”

Het koppel heeft inmiddels in het programma ‘Paleis voor een Prikkie’ duidelijk gemaakt ook zonder veel geld iets moois te kunnen neerzetten. Kijkers en fans leren veel van Frank en Rogier. ,,Laatst werd ik benaderd door een mevrouw die niet wist in welke kleur ze haar kastje moest verven”, vertelt Rogier. ,,Maar ik krijg ook berichten van jongens die worstelen met hun homoseksualiteit.”

Meer DenD