Eerste foto van de boeren uit BZV 2019 onthuld

De KRO-NCRV heeft de eerste foto onthuld van de deelnemende boeren aan de elfde editie van Boer Zoekt Vrouw. De agrarische datingshow wordt als altijd gepresenteerd door Yvon Jaspers en begint op zondag 1 september.

Op dit eerste kiekje zijn weliswaar de gezichten van de boeren niet te zien, wel is duidelijk dat negen mannen en een vrouw meedoen aan BZV 2019. Dit tiental is geselecteerd uit bijna 400 inzendingen.

Wens

,,Je kan je verheugen op tien hele leuke, totaal andere boeren dan andere jaren”, laat Yvon Jaspers via een persbericht weten. ,,Ze wonen verspreid over heel Nederland; misschien wel bij jou in het dorp of aan de rand van jouw stad. Voor de elfde keer hopen we de grootste wens van deze tien boeren te laten uitkomen: een partner voor het leven vinden.

Liefde

Hoe leuk is het om opnieuw mensen te begeleiden die zich zo kwetsbaar op durven stellen, waar misschien over een tijdje dat stille huis gevuld gaat worden met liefde? Dat verveelt nooit! Ook dit jaar zijn we van Drenthe en Friesland naar Zeeland en Brabant gereden om een portret van de boeren te maken. Wie zijn het en waar zijn ze naar op zoek? Daarvoor moet je 1 september kijken!”