Eerste grote liefde Olcay overleden

Door: Tanja Brouwer
05-06-2019

De eerste liefde van Olcay Gulsen is overleden. Dat meldt de mode-ontwerpster via Instagram. Bij een foto van James Harris schrijft Olcay: ,,Mijn eerste grote liefde James Harris. Mijn hart is in kapot. Te snel heengegaan.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Grote broer

Wanneer Olcay en James een relatie hadden is niet bekend, en ook is niet duidelijk waaraan James is overleden. Wel is uit de post op te maken dat niet alleen Olcay nog erg aan hem gehecht was, maar ook zus Dolshe. Zij reageert namelijk op de foto die Olcay postte, waar ze zelf samen met James opstaat, met de volgende tekst: ,,James, ik zal altijd een gat in mijn hart hebben. Jij waakte altijd als een grote broer over mij. Jouw humor en geest zullen gemist worden.”

Haat andere zus, Georgina, reageert ook verdrietig op Instagram: ,,Lieve James, ik heb de liefde en vriendschap die je met Olcay had bewonderd. Ik ga altijd onthouden hoe we lachten om het spleetje dat ik tussen mijn tanden had.”

Olcay is inmiddels al een paar maanden gelukkig met radio-dj Ruud de Wild. Daarvoor was ze samen met Frans Ghazi.

Meer DenD