Eerste interview met Tom Egbers na artikel trekt 989.000 kijkers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

HILVERSUM (ANP) – Het eerste interview dat Tom Egbers heeft gegeven na het verschijnen van het Volkskrantartikel, over het vermeende wangedrag bij NOS Sport, heeft vrijdagavond 989.000 kijkers getrokken. De presentator, die zelf ook wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, schoof aan in Khalid & Sophie.

Egbers gaf in het interview toe dat hij in het verleden een affaire heeft gehad met een jongere vrouwelijke collega. Wel zei hij dat de twee alleen hadden gezoend en ontkende hij haar met de dood te hebben bedreigd. De presentator vertelde daarnaast erg “verdrietig” te zijn door de situatie, maar erkende dat de cultuur bij NOS Sport “moet veranderen”. Egbers zal de komende maanden niet werken bij NOS Sport.

De uitzending van Khalid & Sophie op NPO 1 was vrijdag volgens Stichting KijkOnderzoek het op zes na best bekeken programma. De meeste mensen, ruim 2,1 miljoen, keken naar het NOS Journaal van 20.00 uur. Flikken Maastricht (1,5 miljoen) en het Half Acht Nieuws van RTL 4 (1,2 miljoen) waren daarna het populairst.

 

ANP

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck