‘Eerste stap richting scheiding gezet’

Door: DitjesDatjes
17-04-2019

Ze zouden uit elkaar zijn, maar (nog) niet van elkaar gescheiden: Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Nadat ze hun ‘breuk’ bekend hadden gemaakt bleef het stil rondom het glamourkoppel, maar nu is er weer nieuws vanuit het Sneijder-Cabau-kamp. Het stel zou hun restaurant XaXa op Ibiza gesloten en verkocht hebben. Dit meldt Shownieuws.

Koper

Xavier, de broer van Yolanthe, wil aan Shownieuws niet bevestigen of dit bericht klopt. Wel laat hij weten dat hij ‘niets meer met het restaurant te maken heeft’.

Welke koper XaXa heeft overgenomen is nog niet bekend. Of de verkoop van het restaurant het startsein is van de verdeling van de complete Sneijder-Cabau inboedel is eveneens niet bekend. Zowel Wesley als Yolanthe hebben zich na de bekendmaking van hun ‘breuk’ afzijdig gehouden van de media. Zo hebben ze de afgelopen weken niets meer op Instagram gepost. Iets wat bijzonder is, want Yolanthe postte eerder meerdere malen per week foto’s van zichzelf en van hun zoontje Xess Xava.

Waar Yolanthe nu verblijft is onduidelijk. Wesley zit in Qatar waar hij niet weg kan wegens het contract bij de voetbalclub waar hij speelt.

 

Meer DenD