Einde aan relatie van Hollandse Gigi Hadid en Zayn Malik

Gigi Hadid
Door: DitjesDatjes
13-03-2018

Het topmodel met Hollands bloed Gigi Hadid zou een einde hebben gemaakt aan de relatie met Zayn Malik. Te drukke agenda’s, zou de reden zijn van de breuk.

Waar kennen we Gigi Hadid van?

Ze werd op tweejarige leeftijd voor het eerst voor de camera van Guess gezet en al meteen was duidelijk: dit is een pareltje. In 2011, Gigi was toen 16 jaar, kreeg ze een contract bij het bekende IMG Models om vervolgens een lucratieve deal met make up-merk Maybelline te sluiten. Inmiddels is ze het gezicht van Tommy Hilfiger. Daarbij is ze heel populair op Instagram (38,4 miljoen volgers).

Gigi en Zayn zouden zo langzamerhand uit elkaar zijn gegroeid. Hun werkschema’s zijn superdruk en dat heeft druk op hun relatie gelegd, aldus een verklaring. Gigi en Zayn zouden in goed overleg uit elkaar gegaan zijn.

Naar verluidt ontmoetten de twee elkaar in 2015 op een feestje in Hollywood en hadden ze een week later hun eerste date. Na een tijdelijke breuk verzoenden ze zich in 2016 met elkaar. Inmiddels hebben ze drie jaar verkering, maar daar is nu dus blijkbaar een einde aan gekomen…

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen