Einde carrière Glennis in zicht? ‘Vermogen gedaald met half miljoen’

Glennis verliest half miljoen met incident in supermarkt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds Glennis stennis heeft geschopt in een supermarkt, wordt er door velen opgeroepen haar te boycotten. En dat terwijl het al niet goed leek te gaan met de carrière van Glennis: haar eigen vermogen daalde in 2020 al met een half miljoen euro.

De reputatie van Glennis heeft een behoorlijke deuk opgelopen sinds het geweldsincident in een supermarkt. Ze kwam op voor haar zoon die in aanvaring kwam met het personeel. Geen handige zet als het om haar carrière gaat, want ook vóór het incident leek het al niet goed te gaan.

Half miljoen euro

Haar bedrijf G Note B.V. werd in 2013 opgericht met als activiteit ‘beoefening van podium artiest’. In 2019 bedroeg haar eigen vermogen nog 577.000 euro en in 2020 stortte dat in naar iets meer dan een ton. ,,Een klap van bijna een half miljoen euro”, zo meldt BekendeBuren.

Glennis heeft ook nog een ander bedrijf, Glennis Grace Holding B.V, maar volgens BekendeBuren heeft ze de klap daarmee ook niet weten op te vangen.

Eerste optreden gecanceld

En door haar actie in de supermarkt zal het vermogen vermoedelijk nog meer gaan dalen. Vanwege de coronamaatregelen kon Glennis voor een lange tijd niet optreden waardoor er natuurlijk minder geld binnenkwam.

En nét nu artiesten weer mogen optreden, roept Nederland op tot een boycot van de zangeres. Glennis lijkt een hoop fans verloren te zijn, waardoor het vermoedelijk lastiger wordt om op te treden. Haar eerste optreden is inmiddels ook geannuleerd. Glennis zou gaan optreden in The Harbour Club in Amsterdam, maar de horecagelegenheid heeft laten weten dat ze hier niet meer welkom is.

Toch lijkt Glennis er zelf niet zo mee te zitten. Op Instagram liet ze weten dat we ‘nooit’ van haar af gaan komen en dat dit haar alleen maar sterker zal maken.

Tags

BOYCOTCANCELEIGEN VERMOGENGLENNIS GRACEVERLIES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck