Einde carrière Roxeanne in zicht

Door: Tanja Brouwer
12-12-2018

Roxeanne Hazes kon niet wachten tot ze moeder is, en nu ze zoontje Fender heeft, wil ze het liefst zo vaak mogelijk bij hem zijn. Haar werk als zangeres zorgt ervoor dat ze minder tijd met Fender en haar verloofde Erik doorbrengt dan ze wil. Daarom wil ze over een paar jaar stoppen met werken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geld

Dat vertelt de dochter van wijlen André Hazes in een interview aan Grazia. ,,Laatst zei ik hardop tegen Erik: ‘Ik ga nu even een paar jaar goed geld verdienen en intussen een fucking goede moeder zijn, en dan stop ik er gewoon mee.'”

De 25-jarige is momenteel erg druk met het werken aan een nieuw album. Ook staat ze in 2019 op meerdere grote podia, zoals Paradiso. Dat doet ze volgens eigen zeggen vooral om Fender een mooi leven te kunnen bieden, waarin hij niets te kort komt. ,,Ik wil Fender het mooie leven bieden dat ik ook heb gehad als kind, dus ga ik nu keihard bikkelen. Maar het lijkt me heerlijk om over een tijdje met mijn gezin naar het buitenland te verhuizen en op een berg te gaan zitten met geiten om ons heen.”

Trouwen

Op het Instagramaccount van de zangeres is duidelijk te zien dat haar kind en verloofde heel erg belangrijk voor haar zijn. Bijna dagelijks post ze een nieuwe foto van haar kleine jongen. Ook Erik post vaak foto’s van zijn kind en van zijn verloofde, waar hij erg trots op is. Wanneer ze in het huwelijksbootje stappen weten ze nog niet, maar het liefst trouwen ze in Las Vegas.

 

Meer DenD