Einde Chateau Meiland in zicht?!

Door: Lies Jansen
13-12-2020

Al een geruime tijd is familie Meiland de hit van SBS 6. Het heeft de familie in één klap voorzien van grote bekendheid. Toch gaan er nu geruchten rond dat de familie een vervolg seizoen aan zich voorbij laat gaan…

‘Het liefst stoppen’

Biograaf Jan Dijkhoff, van het boek ‘Martien – van burgemeesterszoontje tot kasteelheer’, deed namelijk een verontrustende mededeling. Dat maakte de website BekendeBuren duidelijk. Over Martien zou de biograaf hebben gezegd: ,,Ik weet zeker dat als hij in februari geen zin meer heeft, hij dan geen contract tekent en gewoon stopt met Chateau Meiland. Van het hele gezin wil hij het liefst stoppen.”

Per aflevering ontving de familie…?

In november werd bekend wat de Meilandjes per aflevering zouden verdienen. Radiopresentator Niels van Baarlen onthulde op Radio Veronica dat de familie grofweg 50.000 euro per aflevering verdient. Voor het seizoen met twee aflevering in de week, zou dit in de drie maanden ruim 800.000 euro betekenen. En daar komt ook nog het boek bij, die de familie in eigenbeheer uitgaf. Deze zou zo’n 2,5 miljoen euro hebben opgeleverd.

Vertrek Meiland naar Lapland

Van 22 december tot 24 december zal er nog een ‘kerstspecial’ worden uitgezonden op SBS 6. Hierin neemt de familie Meiland de kijkers mee op een winterse vakantie naar Lapland.

Meer DenD