Einde voor Boer Zoekt Vrouw? ‘Proberen het nog een keer in Amerika’

Formule BZV uitgewerkt?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Terwijl ‘Farmer Wants a Wife’, de Amerikaanse versie van Boer Zoekt Vrouw, van start gaat op de zender Fox, kan KRO-NCRV zich nog niet uitlaten over een nieuw seizoen…

,,Zodra we iets kunnen vertellen, dan laten we het uiteraard weten”, zegt de woordvoerder van de NPO-hit. Fox kondigde donderdag aan dat de datingshow, die al in dertig landen wordt uitgezonden sinds 2001, komend seizoen ook in de VS te zien zal zijn. Verenigd Koninkrijk was de eerste met het lanceren van de realityshow in 2001. In 2004 volgde Nederland.

Nieuwe draai

Vier jaar later (2008) was de eerste Farmers Wants a Wife al te zien op Amerikaanse televisie. Dit format werd na seizoen één al gecanceld. Dit keer zullen er in de Amerikaanse versie boeren voorbijkomen die ‘honderden mijlen van hun potentiële Tinder-dates vandaan wonen’, volgens The Hollywood Reporter.

Groot succes

Yvon Jaspers heeft inmiddels al twaalf seizoenen en bijna 160 afleveringen achter de rug van Boer Zoekt Vrouw. Voor NPO is deze serie één van hun grootste successen ooit en trekt al jaren miljoenen kijkers. Ondanks deze grote successen kan KRO-NCRV nog niet bevestigen of er een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw in het verschiet ligt.

[poll id=”110″]

Tags

Boer zoekt vrouwBoer Zoekt Vrouw InternationaalKRO/NCRVNPOYvon Jaspers

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie