Eindelijk gezinsuitbreiding voor Michael en Naomi

Naomi Michael
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Michael van der Plas, de ex-man van Samantha de Jong, en zijn vriendin Naomi maken het beste van het thuiszitten. Zij hebben nu alle tijd voor hun nieuwe gezinslid. Het koppel heeft, na een jaar twijfelen en erover nadenken, besloten een hond te nemen!

‘Net als die van Mo en André’

Op Instagram stelt Naomi de hond voor. ,,Gezinsuitbreiding familie van der plas. Na een jaar lang er goed over nagedacht te hebben was vanavond de avond. Frenky is ons nieuwe lid van de familie. Ik moet alleen nu wel het huis delen met 3 mannen. DRAMA. Maar wat ben ik in de wolken.” Veel mensen hebben al enthousiast gereageerd op het bericht. ,,Aah wat een knapperd. Wij hebben ook een Franse Bul met precies de zelfde naam. Good taste. Het zijn heerlijke knuffelkonten met poep in hun oren, maar Ooh wat zijn ze leuk”, schrijft iemand. ,,De naam is geweldig. Net als van Mo en André… zo lief”, schrijft een ander.

Het koppel denkt al langer aan gezinsuitbreiding, maar dan niet met een hond maar met een kindje! De twee hebben een kinderwens en weten dat ze een gezin leuk vinden. Michael heeft namelijk al twee kinderen en samen voeden ze grotendeels zoontje Milano op.

Tags

BARBIEGEZINSUITBREIDINGKINDMICHAEL VAN DER PLASNAOMISAMANTHA DE JONGVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck