Eindelijk goed nieuws voor Linda en Wendy

Eindelijk positief nieuws voor Linda en Wendy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eindelijk goed nieuws voor Linda de Mol en Wendy van Dijk. Het ene na het andere programma dat werd gepresenteerd door de vrouwen flopte gigantisch. Gisteren was het eindelijk raak: beiden konden rekenen op torenhoge kijkcijfers.

Nadat Linda de Mol bekendmaakte iets uit te zoeken te hebben met Jeroen en met hem in Parijs werd gespot, dachten velen dat dat het einde van haar carrière betekende. Niets blijkt minder waar: naar Miljoenenjacht, het programma waar Linda al jarenlang het gezicht van is, keken gisteren maar liefst 1,4 miljoen mensen.

Goed nieuws

Hetzelfde geldt voor Wendy van Dijk. Alles wat Wendy aanraakte, veranderde een paar jaar terug nog in goud, maar de afgelopen tijd wordt er meer gepraat over de dalende kijkcijfers van haar programma’s dan over de programma’s zélf. Zo scoorde het programma Ministars week in week uit slecht, zelfs tot aan de finale. Maar gelukkig kan ook Wendy met een goed gevoel terugkijken op de zondag, want naar het programma Wie van de Drie keken gisteren 984.000 mensen.

‘Format bepaalt’

,,En dus zien we nogmaals het bewijs dat het format altijd bepaalt of iets wel of niet goed scoort”, concludeert Tina Nijkamp op Instagram. ,,Voor beide dames eindelijk dus weer eens goed kijkcijfernieuws voor de tweede week op rij na de kijkcijferdrama’s Five Live voor Linda en Wie kent Nederland, Liedje op het Eerste Gezicht en Ministars voor Wendy.”

Wél baaldag voor Chantal

Voor Chantal Janzen is de zondag wél dramatisch verlopen. ,,Flink schrikken voor Chantal Janzen vanochtend”, vervolgt Tina. ,,Beat the Champions crasht volledig en heeft nog maar 561.000 kijkers en staat pas op plek 18.”

De plotselinge daling van de kijkcijfers van Beat the Champions is opvallend te noemen. ,,Precies één jaar geleden nog 808.000 kijkers en vorige week had de VIP-versie nog 883.000 kijkers. Waar komt deze daling van maar liefst 300 duizend kijkers vandaan?”

Tags

CHANTAL JANZENLINDA DE MOLWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck