Eindelijk goed nieuws voor OML’er Roy: ‘Uitslag is goed’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was gisteren een enorm spannende dag voor OML’er Roy en zijn vrouw Annick. Roy had een afspraak in het ziekenhuis voor een MRI-scan om te kijken of de hersentumor gegroeid is. Dezelfde dag kregen ze al de uitslag en… die is goed! ,,Zo fijn dat we weer kunnen ademhalen.”

Roy, die in het vorige seizoen van Over Mijn Lijk gevolgd werd, moet elk halfjaar naar het ziekenhuis voor een MRI-scan. Het is voor Roy en Annick één van de spannendste momenten in het jaar.

‘Killing deze momenten’

,,We zijn twee dagen best heel ziek geweest van de spanning en dat hebben we niet eerder gehad”, laat Annick weten op Instagram.

Hoewel beiden een positieve uitslag verwachtten, steeg de spanning toen ze in de wachtkamer zaten tot Roy werd opgehaald voor de scan. ,,Ik heb weer ontzettende buikpijn”, schrijft Annick. ,,Herinnert mij eraan dat toen ik 20 weken zwanger was en Roy onder de MRI lag. Toen was ik ook zo slecht te pas van de spanning. Killing zijn deze momenten.”

Eindelijk goed nieuws

Roy kreeg dezelfde dag al de uitslag omdat hij en Annick ver weg wonen. En gelukkig kunnen ze eindelijk geweldig nieuws melden. ,,De uitslag is GOED!”, schrijft Annick dolgelukkig. ,,We gaan weer genieten en plannen maken met ons drietjes, zo fijn dat we weer kunnen ademhalen. Hopelijk zijn we de afgelopen dagen gauw vergeten.”

Tags

OMLOVER MIJN LIJKROY EN ANNICKVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck