Eindelijk goed nieuws voor ouders Maddie

Maddie McCann
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De ouders van Madeleine McCann hebben eindelijk goed nieuws gekregen. Het leek er op dat de verdachte in de vermissingszaak van hun dochter op borgtocht vrij zou komen, maar dat is afgewezen.

Nieuwe straf van zeven jaar

Duitser Christian B. blijft voorlopig in de gevangenis. Hij zit vast voor het dealen van drugs. Die straf zou in januari 2021 aflopen, maar daarna blijft hij nog vastzitten voor het verkrachten van een 72-jarige vrouw in Praia da Luz, dezelfde plaats waar Maddie McCann jaren geleden uit verdween. Die straf duurt zeven jaar. Eerder werd gevreesd dat als de man op borgtocht vrij zou komen, hij zou vluchten en verdwijnen.

Geen spoor van Maddie

Dertien jaar geleden verdween het driejarige meisje uit een vakantieresort in de Portugese plaats. Tot enkele maanden geleden konden rechercheurs geen spoor vinden van de dader, maar nu wordt sterk vermoed dat Christian B. iets te maken heeft met de vermissing. De onderzoekers willen niet zeggen wat hen naar Christian leidde en wat hem zo verdacht maakte. Wel hebben ze duidelijk gemaakt dat de man vermoedelijk betrokken is bij andere zaken van kindermisbruik en wordt er zelfs gezegd dat het bijna zeker is dat Madeleine McCann niet meer in leven is.
Ondanks meerdere pogingen om het meisje te vinden door onder meer te graven in een tuin, is er nog geen spoor van Maddie gevonden.

Tags

borgtochtChristian BMaddie McCannverdachte

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie