Eindelijk goed nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles

Eindelijk goed nieuws voor Robert en Chantal
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jada, het dochtertje van Robert Doornbos en Chantal Bles, is ernstig ziek geweest. Toen ze twee was bleek ze nierkanker met uitzaaiingen te hebben. Jada moet nog regelmatig naar het Prinses Máxima Centrum voor onderzoeken, maar Chantal komt nu eindelijk met goed nieuws.

In het voorjaar van 2018 stortte de wereld van Robert en Chantal in elkaar. Robert was op de dag zelf in Engeland, toen zijn – toen nog zwangere – vrouw Chantal langs de dokter ging met hun dochter Jada. Na allerlei onderzoeken brachten de dokters het verschrikkelijke nieuws: Jada had een tumor van 12 bij 12 centimeter op haar nier met mogelijke uitzaaiingen.

Prinses Máxima Centrum

Hoewel Jada toen nog maar twee jaar oud was hield zij zich al die tijd sterk. Negen maanden later, in februari 2019, werd zij gelukkig kankervrij verklaard. Wel moet het meisje nog regelmatig naar het Prinses Máxima Centrum voor onderzoeken.

Afleiding

Gisteren was het weer zo ver en het gezin ging naar het Prinses Máxima Centrum. ,,Je wil hier uiteraard niet komen maar gek genoeg willen de kids altijd blijven. Er is zoveel afleiding”, schrijft Chantal bij een foto waar Jada aan het klimmen is op een klimmuur. Ook gaan ze langs bij de muziekstudio. ,,De muziekstudio slaan we nooit over! Altijd feest en zoveel leuks te leren.”

‘Onze strijder’

Hoewel de kinderen het ondanks alles naar hun zin hebben, hoeft Jada voorlopig niet meer langs te komen. ,,Jada, onze strijder, mag voorlopig wegblijven van het Prinses Máxima Centrum”, deelt Chantal vervolgens trots.

Tags

CHANTAL BLESROBERT DOORNBOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie