Eindelijk goed nieuws voor Willeke Alberti

Eidelijk goed nieuws voor Willeke
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de grote zorgen om haar zoon Johnny de Mol, die onder vuur ligt vanwege heftige aantijgingen van zijn ex-vriendin Shima Kaes én een ziekenhuisopname, kan Willeke Alberti wel wat goed nieuws gebruiken. Haar kleinzoon Davey stapt met zijn Australische geliefde in het huwelijksbootje.

‘Het is fantastisch’

Willeke kan haar geluk niet op. Haar kleinzoon Davey gaat trouwen met zijn grote liefde Casey Lee Lyons. Davey heeft vorige week het Australische staatsburgerschap gekregen en zal naar verwachting volgend jaar december in het huwelijksbootje stappen. Davey en Casey bezochten onlangs de huwelijkslocatie The Cove Jervis Bay in Zuid-West Australië. ,,Het is fantastisch dat ze gaan trouwen ik ben heel blij voor ze”, vertelt Willeke vol blijdschap aan weekblad Story.

Spoedopname

Willeke heeft de afgelopen tijd te maken gehad met een hoop ellende. Een tijdje geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis omdat ze een galsteenaanval had. De stenen werden via een kijkoperatie verwijderd, waardoor haar galblaas niet verwijderd hoefde te worden.

In plaats van vette happen eet Willeke nu hapjes die ervoor zorgen dat de galstenen uit haar lichaam verdwijnen. ,,Dus ik ben daar al twee maanden heel serieus mee bezig. Vooraf had ik niet verwacht dat ik daardoor ook zou afvallen. Dat is een prettige bijkomstigheid”, vertelde ze eerder in Story. Inmiddels voelt Willeke zich fitter dan ooit.

Beschuldigingen

En dat is nog niet alles: de beschuldigingen aan het adres van Johnny heeft er bij Willeke ook ingehakt. ,,Het was overleven het afgelopen jaar”, liet Willeke eerder weten. ,,Gelukkig hebben we steunbetuigingen ontvangen en onze echte vrienden leren kennen. In zulke situaties besef ik des te meer hoe belangrijk familie is.”

Het geweldige nieuws over de bruiloft van Davey kon voor Willeke dan ook niet op een beter moment komen. Ook haar dochter Daniëlle, de moeder van Davey, kan haar geluk niet op. ,,Ook ik ben heel blij dat Davey gaat trouwen”, laat ze weten in Story. ,,We hebben nog even om ons daar op te verheugen.”

Tags

WILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck