Eindelijk: Kanye klaar voor scheiding van Kim Kardashian

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

In februari 2021 vroeg Kim de scheiding van Kanye al aan, maar hij deed er alles aan om de scheiding tegen te houden. Tot nu. Volgens Amerikaanse media zou hij namelijk eindelijk klaar zijn om de scheiding van Kim door te zetten.

Kim Kardashian gaf begin dit jaar aan dat ze ‘niets liever wil dan van Kanye scheiden’. Het proces verliep niet soepel en vooral Kanye probeerde het tegen te werken en het huwelijk nog te redden.

Mentale inzinking

Kanye worstelt al enige tijd met zijn eigen geestelijke gezondheidsproblemen en gebruikte zijn Instagram als klankbord in de periode dat hij en Kim uit elkaar gingen. Hij slingerde privégesprekken met Kim de wereld in, ondanks haar uitdrukkelijke wens dat hij dat niet zou doen, dreigde met geweld tegen haar toenmalige partner, Pete Davidson, zei dat Kim hun dochter Chicago gekidnapt had en hij poste de ene na de andere liefdesverklaring, afwisselend met zijn frustraties. Zo poste hij in februari een foto van zijn dochter North, met het bijschrift: ‘Aangezien dit mijn eerste scheiding is, moet ik weten wat ik moet doen als mijn dochter tegen mijn wil op TikTok wordt gezet?’. Een paar dagen later beweerde hij dat Kim Kardashian rondvertelde dat hij iemand op haar af had gestuurd om haar te vermoorden. Om vervolgens een bericht te posten waarop hij en Kim met hun kinderen te zien zijn, met als bijschrift: ‘GOD BRENG ONZE FAMILIE ALSJEBLIEFT WEER SAMEN.’

Rechtbank

Uit de rechtbankpapieren van februari 2022, die TMZ in bezit heeft, blijkt dat Kanye’s posts op Instagram Kim ‘emotioneel leed’ aandoet en hun co-ouderschap in de weg staat. „Kanye heeft allerlei misinformatie over onze privézaken en co-ouderschap verspreid op social media en dat bezorgt mij emotioneel leed. Hoewel ik natuurlijk hoopte dat ons huwelijk zou slagen, ben ik tot de realisatie gekomen dat het nooit hersteld zal worden. Kanye is het hier niet mee eens, maar gelukkig heeft hij nu door dat ik er een punt achter wil zetten”, aldus Kim in haar betoog aan de rechter. De rechter verklaarde Kim vrijgezel, maar de scheiding was er nog niet door.

Eindelijk zover

Eindelijk lijkt er voor Kim Kardashian licht aan het einde van de tunnel. Volgens Amerikaanse media is de advocaat van Kanye bezig met de laatste benodigde papieren om de scheiding rond te maken en de advocaten van Kim en Kanye zouden het nu eens zijn over de financiën en het vastgoed dat de twee delen.

Tags

GEESTELIJKE GEZONDHEIDSPROBLEMENKANYE WESTKIM KARDASHIANSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck