Eindelijk! Rico Verhoeven eerlijk over nieuwe liefde

Rico Verhoeven
Door: Charlotte Wijnen
09-07-2021

Rico Verhoeven en zijn nieuwe vlam Naomy van Beem kunnen er niet meer omheen: iedereen weet dat ze aan het daten zijn. Nu doet Rico voor het eerst zĂ©lf een boekje open over zijn nieuwe liefde…

‘Leuk iemand gevonden’

Hoewel een relatie eerder nog werd ontkend, lijkt het er nu op dat Rico en Naomy er niet meer omheen kunnen. ,,Ik ben super happy. Ben vooral lekker aan het genieten”, vertelt Rico aan De Telegraaf wanneer er gevraagd wordt naar zijn dateleven.

,,Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het heel gezellig mee heb, dus we zitten gewoon in een hele leuke vibe samen.” Dat Naomy de vrouw is waarmee Rico het erg gezellig heeft, was inmiddels al bekend. Onlangs zijn er zelfs nog foto’s opgedoken van het stel. Ze vierden samen vakantie in het Spaanse Marbella.

Wel of geen relatie?

Op de foto’s was te zien hoe Naomy de rug van Rico aan het insmeren was met zonnebrand. In een officieel bericht van het management werd er niet gesproken van een liefdesrelatie. Rico zou namelijk niet met Naomy in Marbella zijn, maar met vrienden. Maar op Instagram was al te zien dat de twee in hetzelfde hotel verbleven… Toeval?

Alles wijst er dus op dat de twee een relatie hebben. Maar het management van de kickbokser blijft dit stellig ontkennen. Vorige week liet het management aan Shownieuws weten dat Rico en Naomy het wel erg gezellig hebben en dat ze weleens hebben gedatet, maar dat er geen sprake is van een relatie.

Allebei kinderen

Rico maakte vorig jaar bekend na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan met zijn partner Jacky Duchenne. Een scheiding was wel het laatste wat Rico voor ogen had toen hij een gezin met drie kinderen stichtte met Jacky.

Toch is hij er bovenop gekomen en heeft hij Naomy ontmoet. En ook zij stichtte een gezin met een ander. Af en toe post ze een foto met haar zoontje op Instagram. Of de kinderen van Rico het zoontje van Naomy al ontmoet hebben, is nog onduidelijk.

Meer DenD