Eindelijk rust: André Hazes zet zijn Insta op ‘privé’

André hazes instagram op privé
Door: Ditjes en Datjes
23-10-2021

Met een dikke 928.000 volgers heeft André Hazes het besluit genomen om zijn privéleven af te sluiten voor de buitenwereld. De zanger, die een crisis in zijn persoonlijk leven probeert op te lossen, deelde tot aan zijn vertrek naar Spanje ongeveer alles wat er rond hem gebeurde met zijn fans.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Er waren al een tijdje geen nieuwe posts, maar nu is zijn favoriete Insta dus helemaal privé. Het is ongetwijfeld een poging om de heisa rond de persoon van 25-jarige zanger, die al zijn optredens voor de komende periode heeft afgezegd, in een rustiger vaarwater te brengen.

Insta is voor artiesten en belangrijk communicatieplatform om bijvoorbeeld pr te bedrijven voor nieuwe albums en voor aankomende concerten. Het op ‘privé’ zetten van het account is een duidelijke aanwijzing dat Hazes werkt aan zijn herstel en uiteindelijk come-back.

Geruchtenmachine

Ondertussen draait de geruchtenmachine rond de persoon van Hazes op volle toeren, waarbij vooral wordt aangenomen door de showbizz-deskundigen dat de relatie met Sarah van Soelen en Hazes in stilstaand water terecht is gekomen.

Overigens hebben de zelfbenoemde ‘experts’ van onder meer de roddelbladen het nakijken, want alle ‘primeurs’ over Hazes komen inmiddels uit de koker van onder meer ‘Albertina Verlinde’, een pseudoniem van juicer Yvonne Coldeweier.

De experts leveren voornamelijk commentaar op deze real life soap en speculeren erop los terwijl de nieuwtjes door anderen worden geleverd omdat ze kennelijk betere contacten hebben in de omgeving van Hazes.

Bridget Maasland

In het verleden is vaker over Hazes verteld dat hij te veel van zijn privéleven prijsgaf via zijn Instagram. Zo werd ook gesuggereerd dat er via dit sociale medium ook codeberichten werden verstuurd. Maar ook het zoontje van André en zijn ex geliefde Monique Westenberg waren er veelvuldig op te zien met als gevolg dat er ook extra publiciteit kwam toen Hazes voor een korte periode zijn heil zocht bij Bridget Maasland.

Met het op ‘zwart’ zetten van zijn Instagram is het duidelijk dat Hazes zijn problemen, zoals de door zijn management gecommuniceerde burn-out, wil gaan oplossen. Hij heeft kennelijk op dit moment geen enkele behoefte meer aan de publiciteit via zijn eigen mediakanaal. Dat werd ook al duidelijk bij zijn aankomst eerder op Schiphol, waar hij werd vergezeld door zijn moeder Rachel.

De Instagram van Sarah van Soelen, die inmiddels ook al zo’n 200.000 volgers heeft, kan nog wel worden bekeken.

Privé

Meer DenD