Eindigt deze boer in BZV zónder vrouw?

Gaat deze boer single verder?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Boer Hans maakte zijn vrouwen deze week flink aan het schrikken. De boer vervoerde samen met zijn dochter een aantal jonge paarden van het ene weiland naar het andere weiland. Hij verhief zijn stem en gebruikte andere taal dan de vrouwen van hem gewend waren. En dat viel niet goed bij de logees…

De jonge paarden waren niet meteen bereid om met Hans mee te gaan. Vooral toen één van zijn paarden ging steigeren, begon de springpaardenfokker te brommen. De paarden lieten zich niet zomaar vangen om de vrachtwagen in te gaan en moesten daarom worden ingesloten.

Geschrokken reactie van de vrouwen

Omdat Diny zelf ook paarden heeft gehad begreep ze hoe ze te werk moet gaan en besloot ze Hans te helpen. Maar Annette en Margriet keken verbaasd en geschrokken toe hoe Hans zijn dieren behandelde. Er leek niets meer over te zijn van de lieve boer die die ochtend nog verse croissants bij de bakker had gehaald.

Margriet was het ergst geschrokken. Toen Hans zei dat ze als eerste zou afvallen, liet ze weten dat prima te vinden. Zij ziet immers toch niets meer in hem. Maar omdat ook Annette was geschrokken en Diny haar twijfels uitsprak of Hans wel de ware voor haar is, denken kijkers dat de boer eindigt zonder vrouw.

‘Ze willen allemaal naar huis’

,,Ben een beetje bang dat Hans straks alsnog zonder vrouw eindigt”, twittert een kijker. En een ander: ,,Volgens mij hoopten ze alledrie dat ze naar huis mochten van Hans.”

Daarnaast vinden veel kijkers de reactie van de vrouwen overdreven. ,,Wat een enorm gejank, alleen maar omdat Hans ‘ho’ roept tegen zijn paarden”, aldus een kijker. ,,Misschien moeten al die dames maar naar huis.”

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZV

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie